Ak Parti Devrek İlçe Başkanı  Murat Durdubaş Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in Zonguldak ziyaretinde ilçemizin  taleplerini iletti.

Başkan Durdubaş, İlçemize yapılacak olan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının yatırım programına alındığı için teşekkür ederek ilk ödeneğin çıkarılması için talepte bulundu. Ayrıca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün yeni hizmet  binası açılışına Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i davet etti.

Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e özellikle  Pandemi sürecinde halkımızın tarıma yönlenmesi  ve  bunun sonucunda son zamanlarda revaçta olan aronya bitkisine duyulan ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Durdubaş, konu ile ilgili  orman arazileri noktasında çözüme kavuşturulması gereken sorunları aktardı. Bakan Yardımcısı Fatih Metin'de bunun üzerine Bakanlığa gittiğinde özel  bir ekibi Devrek'e yönlendireceğini ifade ederek yaşanan sorun ile ilgili orman arazilerinin inceleneceğini belirtti.

Başkan Durdubaş ayrıca  Tarım  ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e Düzce'nin Yığılca ilçesi ile ilçemize bağlı köylerin Orman sınırı ve idari sınırının farklı olması sebebi ile yaşanan sorunları aktararak yöre halkının taleplerini iletti.  Başkan Durdubaş ayrıca Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e ilçemizin sembolü Devrek Bastonu takdim etti. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi