Çaycuma Çevre Köylerini Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ve Zonguldak’ta faaliyet gösteren dernek başları ile birlikte il müdürlüklerine ziyaretlerde bulundu.

Başkan Çiloğlu ve beraberindekiler, öncelikle, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne atanan aynı zamanda Zonguldak Yeniceliler Dernek Başkanı olan Yaşar Karaman’ı ziyaret etti.

Çiloğlu ziyaret ile ilgili yaptıı açıklamada; “Sayın Karaman yıllardır Zonguldak ta cemiyet hayatının içinde olan, topluma faydalı her faaliyete kayıtsız kalmayan direk kolları sıvayarak işin içinde yer alan bir arkadaşımız. Bu görevi de layığı ile yerine getireceğine inancımız tamdır.”

Ardından, Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Veli Köktürk’ü ziyaret eden ziyaretçiler, Sayın Köktürk de ilimizde sosyal aktivitelerin içinde olan, güler yüzüyle Zonguldak halkının gönlünde taht kuran bir arkadaşımız. Ayrıca işin mutfağından gelen başarılı da bir bürokrattır dedi.

Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç, İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu , AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör’ü ziyaret eden, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Artvinliler Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu, Çaycumalılar Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu ziyaretleri sonlandırdı.

Ziyaretlerle ilgili değerIendirme yapan Çiloğlu, STK başkanları her iki ziyarette yapılan atamalarla siyasetçilerin hedefi on ikiden vurduklarını ve yerinde bir karar verdiklerini ifade ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. Her iki müdürümüze yeni görevlerinde başarılar dilediklerini ifade etti.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi