Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, ülkemizde ve bölgemizde beklenen kar yağışı öncesinde belediyenin tüm tedbirleri aldığını ve ekiplerinin hazır olduğunu, açıkladı.

Başkan Çetin Bozkurt, beklenen kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemeleri için belediye olarak tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

Devrek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 80, Temizlik İşleri Biriminden de 42 olmak üzere toplam 122 personelin her an kar yağışına karşı hazır olduğunu belirten Başkan Çetin Bozkurt, “Ekiplerimiz 5 mahalle, cadde ve sokaklarımızda karla mücadele çalışmaları için tedbirlerini aldı. Güzergahlar haricinde olan hastane ve otopark giriş çıkışları için de gerekli önlemler alınırken, karla mücadele için yapılacak çalışmalarda 3 kamyon, 3 iş makinesi, 1 grayder, 1 arazöz ve tuzlama aracı göreve hazır halde bekletiyoruz. Ayrıca yaşanacak don ve buzlanmalara karşı da 50 ton tuz stoğumuzda hazır bulunuyor” dedi

Başkan Bozkurt, özellikle gece, hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düşmesiyle buzlanma olabileceği ihtimali üzerine karla mücadele çalışmalarını kesintisiz yürüteceklerini de kaydetti.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi