Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı ziyaret etti.

Başkan Çetin Bozkurt, Ereğli’ye bağlı Kandilli beldesinin Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar, diledi. Her iki başkan göreve geldiklerinden buyana belediye olarak kentlerine yaptıkları hizmetler, plan ve projelerinin yanısıra devam eden çalışmarı hakkında karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Aydın, “Devrek Belediye Başkanımız sayın Çetin Bozkurt beyin beldemizi ve belediyemizi ziyaret etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduk. Kendisiyle çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sohbet ettik. Bu ziyaret gayet yararlı oldu. Nazik ziyaretleri için Sayın Çetin Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çetin Bozkurt da, Başkan Aydın’a gösterdiği nezaket ve misafirperverliği nedeniyle teşekkür ederek, ziyaretin anısına bir de Devrek Bastonu hediye etti.

“ZONGULDAK AMFİBİ VE SÜRÜNGENLERİ”
 Öte yandan araştırmacı-yazar  Engin Zaman, Başkan Çetin Bozkurt’a Yazarlar Prof. Dr. Ufuk Bülbül ve Dr. Halime  Koç-gür’ün birlikte hazırladıkları  “Zonguldak Amfibi ve Sürüngenleri” adlı kitabını hediye etti.

Yazar Engin Zaman, Başkan Bozkurt’un her zaman kültür, sanat ve sanatçıyı desteklediğini belirterek, “Bu kitabın oluşmasına verdiği katkı ve destek nedeniyle Başkanım Çetin Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Bozkurt da, Zaman’ı kutlayarak, “Biz her zaman sanat ve sanatçının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü toplumlar sanatı ve kültürleriyle gelişir ve büyürler. Ben de bu vesileyle sizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi