Sultan Cafede yapılan seçime Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan genel kurulun açık oylama mı kapalı oylama mı yapılması hususunda başkan adayları ortak karar alarak kapalı oylama yapılmasına karar verildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi mevcut Başkan Ali Çetin 166 oy, Semih Aydemir 64 oy, Hayrettin Karadağ 39 oy, Yücel Etçibaşı 13 oy alırken 3 oy da geçersiz sayıldı.

S.S Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda açık ara fark atan mevcut Başkan Ali Çetin, “Ben hepinizin başkanıyım. Şahsıma ve yönetime oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Yıllardır çalışma prensiplerinden asla taviz vermeyen çalışma sergiledik, bundan sonrada aynı ciddiyetle görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Ben sizlerle var oldum. Siz bana bu yetkiyi verdikçe her türlü göreve devam edeceğim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

Ali Çetin yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna ise, İsmail Bayoğlu, Kadir Arabacı

Denetim Kurulu, Aysel Tavukcu, Yakup Mısırlı, Bölge Birlik Temsilcileri Ali Çetin, İsmail Bayoğlu seçildiler (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi