Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, kent merkezinde devam eden projeler ve belediyenin bazı birimlerinin yeni yerlerine taşınması nedeniyle incelemelerde bulundu.

Başkan Alan, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi  Uçar, Belediye başkan yardımcısı Ogan Köktürk ile ilk olarak Asri Mezarlıkta yapılan çalışmaları incelemesinin ardından ihalesi tamamlanan Rat/Kırat yeni mezarlık projesinin yapım çalışmaları başlarken, toplamda 33 dönüm alana kurulacak olan yeni mezarlık alanı içerisinde, gasilhane, morg, bekleme odası, taziye alanı, idari ofis ve yeni defin alanları olacağını söyleyerek, “Doğumdan ölümüne kadar her alanda belediye hizmetlerimiz ile hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve beraberindekiler ardından yapım çalışmalarında sona yaklaşılan Fen İşleri Şantiye alanı ve yeni yerine taşınan İtfaiye Müdürlüğünü yerinde inceleyerek eksikleri ve yapılması gereken işleri kontrol etti.

Alan ve beraberindekiler ardından Nizam Caddesinde 2 etap çalışmaları kapsamında devam eden kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hattı yapım ve yüzey kaplama çalışmalarını yerinde incelerken, son olarak da son sürat yapım çalışmaları devam eden Sahil/Liman projesi alanında AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar ile birlikte incelemelerde bulunurken, “Şehrimiz her alanda gelişiyor, yenileniyor. Zonguldak güzelleşiyor” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi