Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Zonguldak Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından yürüyerek Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun beraberinde Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve parti teşkilatlarıyla birlikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u kapıda karşıladı.

Ak Parti İl Başkanlığında devam eden ziyarette İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Tosun: “Bizleri ziyarete gelen sayın bakanıma hoş geldin diyorum ve teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığı ülkemizin en önemli bakanlıklarından bir tanesi. Sayın Bakanımız pandemi sürecinde bile bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de bakanlığın yatırımlarını hızla devam ettirmiştir. Bu nedenle kendilerine bir kes daha teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ta milli eğitimin projeleri devam ediyor. Yapılacak olan projeler var biten projelerde var. Milli Eğitim bakımından Allah’a şükür iyi yerlerdeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediyelerini aldıktan sonra ilimize bakışı daha farklı oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük destekleriyle beraber Zonguldak daha yaşanabilir bir şehir olmaya doğru gidiyor. İnşallah 2023’e giden yolda bu projelerin çoğu hayata geçecek ve insanlar Zonguldak’a gelmek için can atacağı bir şehir olacak” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti, “Bizim tarihimizin sembol şehirlerinden biri olan Zonguldak’ta bulunmaktan çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Arkadaşlarımızla beraber Zonguldak’ın eğitim potansiyeli, eğitim imkanları, mevcut durumu, problemleri ve yapılabilecek potansiyel işler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bu çerçevede de oldukça verimli toplantılar yapma fırsatı bulduk. Bu çalışmaların devamının daha sonra takipçisi olacağız.”

Konuşmaların ardından Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a ‘Devrek Bastonu’ takdim etti.

Program Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Belediye Başkanları ve parti teşkilatlarıyla basına kapalı yapılan toplantıyla sona erdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi