Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar makamında düzenlediği basın toplantısında kentte günlük yayın yapan bir yerel gazetenin kendisini hırsızlıkla suçlamasıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Bahar açıklamasında, haber yapan gazete ile ilgili adli süreç başlatacağını söyleyerek iddiaların asılsız olduğunu ifade etti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar açıklamasında şunları söyledi:

“Ben Şoförler ve Otomobilciler Odasında beşinci dönemdir esnafımızın bize vermiş olduğu görevi ifa etmeye çalışıyorum, Bugüne kadar burada benimle ilgili hiçbir zaman yolsuzluğa usulsüzlüğe herhangi bir dedikoduya şaibe vermeden bugünlere geldik.

Önce benim burada görev yaptığım süre içerisinde kendime olan saygınlığım ve temsil ettiğim kitleye olan saygınlığımdan dolayı sokakta yürüdüğüme bile dikkat eden kişiyim. Burada bizi söz konusu haber yapan yerel gazetede ne diyor, ‘Yedieminde Yolsuzluk, Şok oldular’ yani beni kamuoyunun gözünde sayın valimin, sayın emniyet müdürümün, sayın alay komutanımın bürokrasinin ve esnafının gözü önünde hem küçük düşürecek hemde yolsuzluk ve arsızlıkla suçlayan ve iddia edilen bir yazı.Bunun kabul edilebilirliği tarafı yok. Bu yazının yazılmasında ki sebebi de bekliyorum. Ben bu odayı aldığımda 5 trilyonluk borçla beraber sayın genel sekreterim ve yönetimim burada daha ben buranın bir kuruşuna el sürmüş bir insan değilim. Sürdüysem namussuz ve şerefsizim. Bir sürü insanlara yazdığı gibi alttan üstten görevi nasıldır ne değildir bilmediğim buna da bu kadar nasıl müsaade edilen bir gazetenin sahibidir. Bu haberi yapan gazeteyle ilgili adli süreç başlatacağım”

Bu arada Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar açıklamasında, elindeki belgeler ile de yapılan habere cevap verdi.(Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi