Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı. Toplantıda kurum ve kuruluşların 2020 Ocak-Temmuz döneminde yaptıkları çalışmalar ve istatistikler ile yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

Vali Mustafa Tutulmaz toplantıda yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadelede görüş, öneri ve tecrübelerini paylaştı.

Vali Tutulmaz, Madde bağımlılığının toplumsal bir sorun olduğunu, huzurlu bir toplumda yaşanmak isteniyorsa bu işle mücadele ederken, kamu kurum ve kuruluşlarının dikkatli, hassas ve duyarlı bir şekilde hareket etmelerinin ve her kurumun üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğinin önemine değindi, sivil toplum kuruluşlarının mutlaka işin içinde olmalarının gerekliliğini vurgulayarak bağımlılıkla mücadeleyi kararlılıkla sürdüren herkese teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, Vali Mustafa Tutulmaz, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Camgöz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü ile daire  müdürleri katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi