Türk Hava Kurumu (THK) Zonguldak Şube Başkanlığına atanan Nihat Aygün, kurumu Zonguldak’ta layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

Zonguldak’ta THK olarak güzel çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Nihat Aygün, kurum binasında yönetimiyle birlikte yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesine Ankara Kayyum Heyeti tarafından atandık. İnşallah kurumda güzel çalışmalar yapacağız. Binamızda ne makam koltuğumuz nede masamız var hiçbir şeyimiz yok. Ama geçmişte görev yapan bütün başkanlarıma teşekkür ediyorum. Onlar sahiplenmişler ve bir yere kadar gelmişler. Bizlerde ekibimizle beraber Türk Hava Kurumunu Türkiye’deki layık olduğu yere Zonguldak’ta taşıyacağız. Geçmişte yaptıklarımız teminatımızdır. Bütün Zonguldaklı hemşerilerimiz bunu bilir. İnşallah Türk Hava Kurumunu da daha önce başkanlığını yaptığım Türk Kızılay Zonguldak Şubesi gibi ayağa kaldıracağız ve Zonguldak’ta Türk Hava Kurumu var diyeceğiz. Türk Hava Kurumunun Türkiye genelinde 3 tane üniversitesi 2 tane havaalanı var. Aynı zamanda planör, paraşüt, yamaç paraşütü, yelken kanat ve model uçak eğitimleri vermekteyiz. Bu eğitimleri Zonguldak’a da taşıyacağız. İddia ediyorum THK Zonguldak Şubesi Türkiye’de sayılı vilayetlerden bir tanesi olacak. Ayrıca Kurban Bayramına çok kısa bir zaman kaldı ve kurumumuzun kurban derisi toplama kampanyası var. Burada bir yıl önce 55 deri toplanmış biz bunun en az 10 katını toplayacağız. Kurban kesen vatandaşlarımız kurban derilerini THK’na versinler ki kurban derileri geleceğe kanat olsun.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi