Zonguldak Merkeze bağlı İstasyon Caddesi'nde yıllardır hizmet veren Ayfırın, Çaycuma ilçesi Uğur Mumcu Caddesi’nde yenilenen yüzü ve kendi imalatları 5.’inci noktası ile hizmete girdi.

Ayfırın, ürün çeşitliliği ve görsel yüzü Yeni belediyekomplexi  altında, kendi imalatı olan ‘çiftçiali’ markasıyla,“ kendi yemediğimiz hiç bir şeyi satmamak” ilkeleri ile değerli müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Ayfırın İşletmecisi Ali Papila’nın kızı İrem Papila, Zonguldak dışına çıkarak, 5.’inci Çaycuma ilçesine açtıklarını söyledi. Papila, “çiftçiali yeni bir marka. Çiftliğimizdeki hayvanlarımızdan kendi imalatımız. İki firma dolayısıyla girift çalışıyor. En büyük amacımız ve ilkemiz “ kendi yemediğimiz hiç bir şeyi satmamak” buradaki amaç. Dolayısıyla ürünün en kalitelisine ve en doğalına nasıl ulaşırız diyerek, çiftçiali markası o şekilde oluşturduk.”dedi.

“KALİTELİ ÜRÜN SUNMA PEŞİNDEYİZ”

“Ayfırın’ da üretilen ürünlerin birçoğu çiftçiali ürünleri kullanılıyor. Örneğin suböreğimizin peyniri, yumurtası, tereyağı çiftçiali. Çiftçiali’nin en büyük özelliği ise taze sütten taze ürünler üretmek, katkısız, hijjen ve doğal.Bu şekilde müşteriyekaliteli ürün sunma peşindeyiz.”

“MÜŞTERİMİZE DOĞAL ÜRÜN NASIL GETİREBİLİRİZ PRENSİBİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Salonumuzda ve tezgahımızda bulunan ürünleri mutfağımızda, tezgahımızda bulunan ürünlerden hazırladığımız menü ile salonda hizmet verdiklerinisözlerine ekleyen İrem Papila, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Buranın asıl kitlesi kahvaltı.Tüm kahvaltılıkları reçellerde dahil kendimiz üretiyoruz. Zeytin ve yeşillikler hariç. Yazın yeşillikler, domates, salatalıkta bizim üretimimiz oluyor.Burayı aslında bir kahvaltı salonu olarak düşünüyoruz. En büyük hedef kitlemiz “çocuklar”. Sucuğumuzu o yüzden acısız üretiyoruz çocuklarda yiyebilsinler. Tamamen onlar için doğal ürün, çiğ süt çeşitlerimiz mevcut.Salonumuzda yediğiniz tüm ürünleri tezgâhımızdan satın alabilirsiniz. Hamburger köftemiz ve çiftçi çorbası hariç. Hamburger köftesini kendimiz yapıyoruz.Çiftçi çorbası ise 24 saat kaynatılmış kemik suyundan hazırlanıyor

Ari işletmeyiz bölge de ilk ve tek. Tarım tüm sürümüzü yılda bir Brucella ve tüberküloz testinden geçiriyor ve temiz çıktığımızda Ari sertifikası veriyor. Bu yıl 3.’cüsü ile onurlandık. Ari işletme olduğumuz için çiğ süt satabiliyoruz. Çiğ sütün raf ömrü iki gün. Tek kullanımlık şişelerde çiğ süt satabiliyoruz.

Müşteri odaklı ve doğal ürün nasıl getirebiliriz prensibi ile çalışıyoruz. Çaycuma yada bu hedeflerle geldik. Çaycuma ulaşım ağına yakın. Geri dönüşümlerden ve olumlu dönüşlerden dolayı doğru bir karar olduğuna inandık.

Üç tip kahvaltımız var. Mantımız var. Mantı yine bizim kendi üretimimiz. Hamburger var, onun eti de bize ait. Bütün ürünlerimiz kendi imalatımızla, asıl amacımız bunları tattırmak. Amacımız kafe restoranda dönüşmek değil. “ Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi