Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve yönetimi, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Hikmet Aydın ve yönetimini parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, sendikalarının yayınları olan kitapları Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Hikmet Aydın’a hediye etti.

AŞKAR: “SİYASİ PARTİLERİN SÖYLEMLERİNİ ÖNEMLİ BULUYORUZ”

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, şunları söyledi: “Demokrasinin, sivilleşmenin ve özgürleşmenin olmazsa olmaz kurumlarından biriside siyasi partiler ve sivil toplum örgütleridir. Bu kapsamda Memur-Sen olarak biz ülkemizdeki bütün siyasi partilerin söylemlerini önemli buluyoruz. Memur-Sen olarak bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne katkı sağlayacak bütün siyasi partilerle bir araya gelmeyi, istişare etmeyi, ülkemizin ve memurlarımızın sorunlarını ortak platformda konuşmayı çok önemsiyoruz. Burada bir kıstas ve kriterimiz var o da siyasi partilerimizin ülkemizin birlik ve bütünlük noktasında hassasiyet göstermesidir. O hassasiyeti gösteren siyasi partinin ismi hiç önemli değil. Bu kapsamda da Memur-Sen olarak bugün Zonguldak’ta kongresini yaparak bismillah diyen ve Türk siyasi hayatında yerini alan Gelecek Partisinin İl Başkanı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun diyoruz.”

AYDIN: “GENEL BAŞKANIMIZ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTI”

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Hikmet Aydın ise şöyle konuştu: “Nazik ziyaretleri için Türkiye’nin çok büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan, memurlarımızın, çalışanlarımızın hak ve hukukunu korumak için kurulmuş olan ve bizim için de çok önemli yeri olan Memur-Sen’in Zonguldak İl Temsilcisi ve yönetimine teşekkür ediyorum. Türkiye’nin geleceği için muhalefet eden, şuanda tek ana muhalefet partisi lideri gibi konuşan Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için yola çıktı. Bizde Zonguldak’ta genel başkanımızın temsilcileri olarak Zonguldak’ın demokrasisi ve Türkiye’nin geleceği için sözü olan tüm kardeşlerimizi bu çatı altında birleşmeye davet ediyoruz. Biz bütün emekçilerin her zaman yanında olacağız, sesi olacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi