Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi:

AYÇİÇEK: “AİLE BÜTÜNLÜĞÜ İÇERİSİNDEYİZ”

“Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe yönetim kurulu olarak sayın başkanımıza ziyarete geldik. Görüldüğü gibi aile bütünlüğü içerisindeyiz. Teşkilat olarak seçilmiş belediye başkanlarımızın her an yanlarında olacağız. Başkanımıza siyasi olarak ne yapabileceğimizi ve bundan sonra yol haritamızı birlikte çizip omuz omuza güç birliği içerisinde Zonguldak’a gerekli olan bütün enerjimizi harcayacağımızı belirtmek istedik. Kendisine Rabbim yardım eylesin. Yan yana hep birlikte hareket edeceğiz. Ortak aklı üretip Zonguldak’a faydası olacak bütün işlerde omuz omuza, el ele olacağız.”

ALAN: “GERİ KALMIŞLIĞI GÜÇ BİRLİĞİYLE ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan: “Ak Parti Merkez ilçe başkanımız ve yönetimi bizleri ziyaret ederek mutlu ettiler. Beraber, el ele, gönül günüle yıllardır hasret kaldığımız Zonguldak’ımızın çevre ve şehircilik anlamında geri kalmışlığını hep beraber güç birliğiyle çözmeye çalışacağız. Seçim zamanı vatandaşımıza ne söz verdiysek yapmaya çalışacağız. Vatandaşımızın yüzünü güldürüp yıllardır hasret kaldığımız hizmetleri yapacağız. Göreve geldiğimiz 18 aydan bugüne Zonguldak’ta ki değişimin her kes farkındadır. Her yerde çalışmalarımız var. Yeni Merkez ilçe Başkanımız ve yönetimiyle ivmeyi daha da artıracağız. Dönemimizin sonunda söz verdiğimiz her şeyi yapmış olarak vatandaşımızın karşısına çıkmak istiyoruz. İnşallah daha çok kenetlenip güçlenerek 2023 hedefleri başta olmak üzere Zonguldak Belediyesiyle beraber 7’den 70’e yaşayan bütün vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için durmadan beraber çalışacağımızın sözünü veriyorum. İl Başkanım başta olmak üzere merkez ilçe başkanım ve tüm dava arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TOSUN: “HEDEF BİR, AMAÇ BİR, GAYE BİR”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Ak Partimizde kongre süreçleri devam ediyor. Merkez ilçemizde değişim oldu. Yeni seçilen merkez ilçe başkanımız ve yönetimiyle beraber belediye başkanımıza ziyarete geldik. Başkanlarımın söylediği gibi hedef bir, amaç bir, gaye bir burada bizim yapacağımız belediyemizin ve Zonguldak’ımızın daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için güç birliği içerisinde çalışmak olacak. Bunu 18 aydan bugüne gördük başkanımız çalışıyor. Zonguldak’ın her yeri şantiye şeklinde, her tarafta bir çalışma var. İnşallah bunların meyvesini en kısa zamanda alacağız. 2023 seçimlerine kadar Zonguldak çok daha yaşanabilir bir şehir haline gelecek. Belediye başkanımız ve teşkilatlarımız el ele, omuz omuza vererek bunu sağlayacağına eminiz. Başkanımız Zonguldak’ta güzel işler yapıyor yapmaya da devam edecektir. İlçe başkanımız ve teşkilatlarımızla bizde her daim yanındayız. Vatandaşlarımız az sabırlı olsun. Çalışmalar bittikten sonra Zonguldak çok daha iyi bir kent haline gelecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi