Çaycuma ilçesi, Çay Mahallesi Ömer Kalaycı Caddesi’nde AVZEM Döner Salonu dualarla hizmete açıldı.

Açılış törenine, Kaymakam Muharrem Coşgun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Bartın Amasra ilçesinde alkolsüz AVZEM Balık Restoran Salonu’nun işletmeciliği yapan Bülent Akcin ve Vahap Ayhan, Çaycuma ilçesinde ikinci şubelerinin açılışını düzenledikleri görkemli bir tören ile gerçekleştirdiler.

İşletmenin açılış kurdelesini kesmeden önce konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı şunları söyledi; “ilçemizde her geçen gün cafe ve yemek salonlarının sayısı giderek çoğalıyor. İnşallah hepsi de para kazanıyordur. Çaycuma ilçesi kadar yeme içme yerinin bol olduğu yer yoktur. Bu güzel iş yerini açan girişimcilerimize bol kazançlar diliyorum.”

Çaycuma ilçesine yeni atanan ve ilk kez bir açılışa katılan Kaymakam Muharrem Coşgun, ilk açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Allah bol kazançlar versin. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Okunan duanın ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Açılışta çeşitli ikramlarda bulunuldu.  AVZEM Alo Paket servisi için 546 289 36 67 nolu telefondan sipariş verebilirsiniz.

AVZEM Döner Salonu önümüzdeki hafta Karabük 100. Yıl Mahallesi 1002 Nolu cadde Gökkuşağı Evleri C Blok ‘da hizmete açılacak. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi