Jandarma Uzman Çavuş Hasan Başar, nikah törenine damatlık yerine askeri kamuflajıyla katıldı.

Kocaeli'nde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Başar, Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah merasimine damatlık yerine askeri kamuflajıyla katıldı.

Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah merasiminde nişanlısı Özlem Çolakoğlu Başar ile birlikte nikah memuruna evet diyerek evlilik akdi gerçekleşen çiftin mutluluklarına ailesi ve yakınları tanıklık etti.

Nikah merasiminin ardından gazetecilere açıklama yapan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Başar, severek evlendiklerini ve yakınlarıyla mutluluklarını paylaşmaktan dolayı sevinçli olduklarını belirterek: “Eşimle birlikte bir ömür mutlu olmak istiyorum. Hayalim asker olmaktı ve asker olarak vatana hizmet edebilmekti. Hedefime ulaştığım için çok mutluyum çünkü kolay yollardan geçmiyoruz. Vatanın korunmasında büyük rol oynuyoruz” dedi.

Özlem Başar Çolakoğlu ise; eşinin vatan sevdalısı bir kişi olduğunu, nikah törenlerine damatlığı yerine askeri üniformayla katılmasının kendisini çok gururlandırdığını ifade etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi