Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın annesi Asiye Bektaş son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında bulunan Tonya’ya bağlı Ortamahalle’den Mollabektaşoğullarından Osman Bektaş’ın eşi Asiye Bektaş yaşama veda etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü müdür yardımcısı Ahmet Bektaş’ın annesi olan Asiye Bektaş, Tonya Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ortamahalle’de toprağa verildi.

Üçü kız üçü erkek altı çocuk annesi olan Asiye Bektaş’ın cenaze törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız,  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, il genel meclisi üyeleri, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, Zonguldak Valiliği çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhume Asiye Bektaş’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ile yakınları ve dostlarına başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi