Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, hafta sonu Ankara’da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını değerlendirdi.

Toplantıyı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralına göre gerçekleştirdiklerini belirten Alan, “Toplantı verimli geçti. Sıkıntılarımızı anlattık. Mali durum ve pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları masaya yatırma şansımız oldu. Ayrıca bakanlarımızla da istişare ettik” dedi.

İllerde yapılması gerekenler ve gençlik politikaları üzerine görüşmeler yaptıklarını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, konuşmasına şöyle devam etti:

TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ

“Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcımız Mehmet Özhaseki beyefendinin düzenlediği toplantıya katıldık. Toplantımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da teşrif etti. Pandemi sürecinde belediyelerin durumuyla ilgili istişareler ve değerlendirmelerde bulunduk genel sorunlarımızdan bahsettik. Belediye Başkanlarımızla hep beraber Ankara’daydık. İl Başkanımız o gün temayül yoklamaları olduğu için katılamadı. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve bütün illerimizden gelen arkadaşlarımızla beraber genel toplantı şeklinde istişarelerde bulunduk. Toplantı verimli geçti. Sıkıntılarımızı anlattık. Mali durum ve pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları masaya yatırma şansımız oldu. Ayrıca bakanlarımızla da istişare ettik. Zonguldak için her zaman olduğu gibi Ankara’daki büyüklerimizden, bakanlıklarımızdan şehrimize hizmet noktasında ne getirebiliriz, ne artı sağlayabiliriz in mücadelesini vermeye devam ediyoruz.

ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ

Zonguldak için hizmet etmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Belediyecilik zor bir iş, kolay değil. Malum Zonguldak’ımızı hepimiz çok iyi biliyoruz ama biz bunları mazeret kabul edip arkasına sığınmadan yapabildiğimizin en fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Sahada seçim zamanı vatandaşımıza ne söz vermişsek inşallah bunları bu dönem içinde bir bir yerine getirip Zonguldak’ımızın daha ileri gitmesi için gayretlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Asfalt ihalemizi yaptık bu hafta sonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünden Asma-Dilaver yol ayrımından başlamak üzere 14 tane yerde yaklaşık 32 bin tona yakın asfaltla vatandaşımızı buluşturup yol derdini biz nebzede olsa hafifletmek için çalışmalarımızı başlatacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi