Zonguldak İl Genel Meclisinin Aralık ayı birinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde yer alan İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Pınarcık (Deliler) köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 126 ada, 48 ve 59 parsel no ile kayıtlı taşınmazlarda bulunan onaylı “Konut, Ticaret, Park, Otopark ve Yaya Yolu” amaçlı, 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Sanayi ve Ticaret, Plan ve Bütçe, Köylere Yönelik Hizmetler ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 25 – 14 – 33 – 21 – 17 sayılı raporları görüşülerek komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli gündem maddesinin görüşülmesinin ardından yaptığı kısa açıklamada, “Ülkemizde son günlerde artan corona virüs vakası nedeniyle Aralık ayında yapacağımız meclis toplantılarında herkesin maske ve sosyal mesafeye uyarak gündem maddelerini kısaca yaparak Aralık mesaisini bitirelim” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi