Basın İlan Kurumu Sakarya ve Bölge İl Müdürü İbrahim Çorbacı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Sakarya ve Bölge İl Müdürü İbrahim Çorbacı ile memur İbrahim Dağcı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Derya Akbıyık’la görüştüler.

Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, ziyarette yaptığı konuşmada aracılık ilanlarının çok önemli olduğunu belirterek şunları ifade etti: “Bir önceki Zonguldak ziyaretimizde Devrek ve Çaycuma ilçelerinde ki yerel gazetelerimizi ziyaret edememiştik. Bugün o ziyaretleri gerçekleştirdik. Önümüzde ki günlerde Zonguldak ziyaretleri yaparak, Valilik, Belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile görüşeceğiz. Aracılık ilanında Zonguldak’ın eksikliğinin giderilmesi için çok yoğunlaşacağız.”

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ise ziyaretlerinden dolayı Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı ile memur İbrahim Dağcı’ya teşekkür ederek: “Aracılık ilanları çok önemli. İnşallah bu konuda Zonguldak’ta mesafe alırız. Ayrıca yerel gazetelere BİK ile birlikte maddi kaynak yaratma adına katkı ve destek vereceğiz. Eğitim projeleri gerçekleştirme adına çalışmalar yapabiliriz. Valilik, yerel yönetimler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da daha fazla resmi ilan ve aracılık ilanları vermesi adına yoğun bir çalışmaya her daim hazırız. BİK bizim için çok önemli ve değerlidir. Çalışmalarımızı genişleterek büyüteceğiz” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi