Zonguldak Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Olağanüstü toplantısı yapıldı.

Özel İdare Toplantı salonunda Vali yardımcısı ve Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan başkanlığında yapılan toplantıya, bazı il genel meclisi üyeleri ile muhtarlar ve muhtar azaları katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşının okunduğu Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olağanüstü toplantısında araç alımı görüşüldü.

Zonguldak Vali yardımcısı ve Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan araç alımı ile ilgili yaptığı açıklamasında, “KÖYDES coğrafi bilgi sistemi diye bir sistem var. KÖYDES’ten çalışmaların yönetilmesi için alınan bir sistem var. Birliğe yeni araç almak için arkadaşlarımızın onayına sunduk. Oylama sonucunda yeni araç alınması kabul edildi. Bu araç KÖYDES coğrafi bilgi sistemi ile ilgili alakalı bir araç olacak. KÖYDES birlik sisteminde kullanmak üzere bir araç kiraladık. Aracın kiralama süresi sona erdikten sonra araç birliğe kalacak. Zonguldak’ın coğrafi yapısı nedeniyle köylerimiz dağınık ve uzak. Bu aracımızla en ücradaki köye gidip hizmet götürebileceğiz” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi