Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde valilik binası önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende ADD Zonguldak Şube Başkanı Nazan Papila, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Ant içeriz ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmayacağız diyen ADD Zonguldak Şube Başkanı Nazan Papila, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugün 10 Kasım Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ebediyete ayrılışının 82. Yıldönümünde Atamızın manevi huzurunda toplanmış bulunuyoruz. ADD Zonguldak Şubesi olarak Atamızın her geçen yıl daha çok artarak değer kazandığını yurtiçinde ve yurtdışında görüyoruz. Halkımızda Atatürk bilincinin yükseldiğini, ona olan sevgi ve saygının her geçen gün arttığı yadsınamaz bir gerçek. İçinde bulunduğumuz süreçte bütün engellemelere rağmen, farklı gerekçeler gösterilerek yapılan kısıtlamalara rağmen insanların Anıtkabir’e ve Türkiye’nin her bir köşesine Atasının huzuruna koşarak gelmesi Atamıza olan sevgimizin, saygımızın giderek çoğaldığını göstermektedir. Bu nedenle Atatürkçü Düşünce Derneği ailesi olarak ant içiyoruz, söz veriyoruz Atamızı hiçbir zaman unutturmayacağız, unutmayacağız, her zaman sahip çıkacağız ve onun izinde yürüyeceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi