Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanlığı yapan, Şükür Küçükali Başkanımızı, vefalı dostumuzu kaybettiğimiz büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım” dedi.

Uzun açıklamasında, “ Hem siyasette, hemde Oda Başkanlığında renkli bir kişiliğe sahip olan Şükür Başkan, meslektaşlarının, Zonguldak'ın sorunlarına çözüm bulabilme adına, adeta son nefesine kadar büyük bir çaba sarf ettiği, emek verdi” diyerek şunları söyledi:

“Mevcut siyasi kimliğine rağmen her zaman, farklı siyasi partilerin bu kente ve meslektaşlarına  yaptığı hizmetleri, girişimleri, söylemleri takdirle karşıladı  ve bunu cesurca ifade etmekten de hiç bir zaman geri durmadı. Yaşamı boyunca, hızla sayıları çoğalan zincir marketler ve AVM'lere karşı mahalle bakkalının gür sesi ve mücadele önderi oldu.

Çok değerli Şükür Küçükali başkanımıza zamansız vefatından dolayı Allah'tan rahmet diliyor; Ailesine, meslektaşlarına, Zonguldak'lılara sonsuz sabırlar diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi