İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Poyraz ile beraber Çaycuma ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Tosun’a bu ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberindekilerle Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ ı makamında ziyaret ettiler. Daha sonra birlikte Filyos Kütüphanesini ve Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün açmış olduğu kursları ziyaret ettiler. Burada kursiyerlerin yaptığı çalışmalar hakkında Usta Öğreticilerden ve kursiyerlerden bilgi aldılar. Filyos’ da yapılması planlanan dört derslikli anaokulunun yerini incelediler ve Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

Filyos Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi ziyaret ettiler; okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler. Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek ile birlikte Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu ve İlkokulunu ziyaret ettiler, sınıflarda öğretmen ve öğrencilerimize misafir oldular. Okullarımızın idareci ve öğretmenleriyle sohbet ettiler ve bilgi alış verişinde bulundular. Karapınar Belediye Başkanı Sayın Necdet Dernek’ i makamında ziyaret ettiler. Daha sonra Karapınar Beldesine yapılması planlanan üç derslikli anaokulunun yerini incelediler.

Hayırsever iş insanı Sayın Rıfat Güpgüpoğlu’ na teşekkür ziyaretinde bulundular. Çaycuma Kaymakamımız Sayın Muharrem Coşgun’ u makamında ziyaret ettiler ve İlçemizdeki eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi Müdürlüğünün öğrenci pansiyonunda incelemelerde bulundular. Son olarak İlçemiz İş İnsanlarından Sayın Ömer Yurtbay’ a teşekkür ziyaretinde bulunarak İlçemizdeki programlarını tamamladılar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun’ a ilçemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret için teşekkür ederiz.”

Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi