Alaplı Kaymakamlığı ile Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı tablet kampanyasına destek olan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası 55 adet tablet bilgisayar ile destek oldu.

Alaplı Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen tablet dağıtım törenine Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Alaplı Mili Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Alaplı TSO Başkan Vekili Tarık Yazıcı, Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, ile okul Müdürleri katıldı.

Törende şuana kadar ihtiyaç sahibi öğrencilere belediye, bakanlık ve okulların katkıları ile 145 adet tablet dağıtıldığı, kampanyaya 55 tablet ile en büyük katkıyı TSO'nun verdiğine işaret edildi.  

Alaplı TSO ve TOBB işbirliği İle Temin Edilen Tablet Bilgisayarlar Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne törenle teslim edildi. Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz İlçe Milli Eğitim müdürü Cevat Çevik’te törene katıldılar

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) İlçemizde maddi imkânı olmayan öğrenciler için temin ettiği klavyeli tabletler Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Tablet bilgisayarlar, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak tarafından Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Okul Müdürlerinin katıldığı törende Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Alaplı Kaymakamımız Vedat Yılmaz, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Alaplı TSO Başkanımız Recep Ocak a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz sağ olsunlar bugüne kadar hiç bir isteğimizi geri çevirmediler" dedi

Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak da, " Sosyal sorumluluk bilinciyle, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere TOBB desteği ile eğitim yardımı yapıyoruz. Bu yıl yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin öncülüğünde pandemi sonrası farklı bir adım atalım istedik. Online eğitim gören ama bilgisayar alacak maddi imkânı bulunmayan öğrencilerimize, klavyeli tablet bilgisayar hediye etmeye karar verdik. TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun her konuda yanımızda"  dedi.                                              

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik de, " 55 adet tablet bilgisayarı ilçemizde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Recep Ocak a huzurlarınızda teşekkür ediyorum her zaman eğitime fazlasıyla destek oluyorlar" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi