Alaplı Belediyesi tarafından bu yıl 22.si gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni ile 100’ün üzerinde çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Alaplı Belediyesi tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleninde 100’ün üzerinde çocuk görkemli bir şölenle erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Sabah sünnet çocuklarının giyindirilmesiyle başlayan 21. Geleneksel Sünnet Şöleni Alaplı Belediyesinin önünde düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Bu yıl 22.sini gerçekleştirdiğimiz sünnet şölenine hepiniz hoş geldiniz. Etkinliğimizi mütevazi bir şekilde ama güzel ve birlik beraberlik içinde yapacağız. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz törenle erkekliğe ilk adamı atan çocuklarımıza ve ailelilerine hayırlı olsun. Allah bahtlarını açık etsin. Mevlam damatlıklarını da görmeyi nasip etsin. Bu yıl 22.sini düzenlediğimiz sünnet şölenimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Kur-an’ı Kerim okunması ve yapılan duaların ardından çocuklara hediyeleri takdim edildi. Sünnet Şöleni şehit turu ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi