Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, sahil projesinin adliye önündeki bölümünün 1 Eylül'den itibaren tamamlanarak hizmete gireceği müjdesini verdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan beraberinde muhtarlar ve meclis üyeleri ile birlikte sahil proje alanında çalışmalarını denetledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Firma şantiye şefi ile görüşen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "En son milletvekili ile birlikte olan ziyaretimizde malumunuz adli tatil 1 Eylül'de sona eriyor. Bunu istirham ettik ve bize söz verildi, Maden Mühendisleri Cemiyeti’nden liman tarafına da olan bölüm 1 Eylül'e kadar tamamlanacak ve hizmete açılmış olacak inşallah. 1 Eylül'ü sabırsızlıkla bekliyoruz,

En azından şu toz topraktan kurtulup vatandaşımızın rahatlıkla gezebileceği bir bölge olacak burası.

Sahil projesinin Zonguldak Valiliği'nden başlayan ve Maden Mühendisler Cemiyetine kadar olan bölümünün ise alt yapısı tamamen bitmiş durumda şu anda üstyapı kaplamaları kaldı. Zaten çalışmalarda bir hareketlilik var arkadaşlar sağ olsun ekip gün daha da güçlendirdiler. Diyoruz ya geç olsun ama güç olmasın Zonguldak’a yakışanı yapmaya çalışıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin Zonguldak'ımızın yıllarca beklediği hasret kaldığı yatırım olan sahilimiz en güzel şekilde rekreasyon alanlarıyla peyzajla donatıp vatandaşımızı kullanımına sunacağız" ifadesini kullandı. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi