Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, muhtarlar ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte kaynaşma kahvaltısında buluştu.

Zonguldak limanında bulunan köfteci Suat'ta düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan muhtarlarla ve meclis üyeleri ile birlikte sohbet etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, muhtarlar sorunlarını Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a iletti.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kahvaltı sonrası muhtarlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, "Meclis üyelerimizle ve muhtarlarımızla dernek başkanımız sayın Şerafettin Nas ile birlikte daha önce konuşmuştuk. Bir araya gelelim ve Liman arkasında kahvaltı yapalım sohbet edelim, mahallelerimizin dertlerini muhtarlarımızdan dinleyelim ve sıkıntılarını ve vatandaşlarımızın taleplerini bir istişare edelim diye planlamıştık. Bugün de gerçekleştirdik. Güzel bir sohbet oldu, uzun zamandır bir araya gelemiyorduk. Pandemiden dolayı hem Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızın dertlerini dinledik. Çözüm noktalarında halkımızın mağduriyetlerini, sıkıntılarını gidermek için neler yaparız diye istişare ettik ve notlarımızı aldık.

Döner dönmez arkadaşlarımıza acil sıkıntıları çözümü için talimatları verip yolumuza devam edeceğiz. Ben katılan tüm muhtarlarımıza ve Belediye Meclis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, güzel bir toplantı oldu. Bundan sonra düzenli olarak bir araya gelmeye çalışacağız. Pandemi sebebiyle ister istemez, bazen bu süre uzadı. Güzel bir birliktelik oldu bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.

Muhtarlar Derneği Zonguldak şubesi başkanı Şerafettin Nas ise yaptığı açıklamada, "Zaman zaman bir araya geliyoruz toplantı yapıyoruz. Bu fikri de bize anlattı çok iyi oldu, hem kaynaşıyoruz.

Hem sorunlarımızı muhtar arkadaşlarımı da beraber diyalog içinde iletiyoruz.Eksikler varsa onları tamamlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar belediye başkanımız sayın Dr. Ömer Selim Alan ile hep istişare içinde olduk.Ben muhtarları adına meclis üyeleri adına sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi