Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gece ve gündüz vardiyasında bulunan toplam 104 Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte kar yağışına hazır olduklarını söyledi.

Beklenen kar yağışı sonucu şuana kadar bir sıkıntı yaşamadıklarını, bundan sonrası içinde hazırlıkların tam olduğunu belirten Alan, “Biz kar yağışına hazırlıklıyız. Fen İşleri Müdürlüğümüzde akşam vardiyasında 52 gündüz vardiyasında da 52 olmak üzere toplamda 104 mesai arkadaşımızla teyakkuzdayız. 14 tane temizlik müdürlüğümüze bağlı çalışanlarımızda çarşı merkezinin kaldırım temizliğini yapıyorlar” dedi.

Uzun zamandır beklediğimiz kar yağışı başladı diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

 “Kar şehrimizi beyaz bir örtü ile kapladı. Çok güzel oldu çocuklarda bayram etti.  Hafta sonu olması sebebiyle bizim işimizde biraz kolaylaştı. Biz mesai arkadaşlarımızla beraber kar yağışına hazırdık. Meteoroloji Müdürlüğünden bize gelen bilgiler neticesinde Cuma akşam saatlerinden itibaren kar yağışının başlayarak Cumartesi ve Pazar günlerine kadar etkili olacağını biliyorduk. Bu doğrultuda olumsuzlukların yaşanmaması içinde tedbirlerimizi almıştık. Fen işlerimizde akşam vardiyasında 52 gündüz vardiyasında da 52 olmak üzere toplamda 104 mesai arkadaşımızla teyakkuzdayız. 3 tane aparatlı 7 tanede elle olmak üzere toplam 10 tuzlama aracımızla dün akşam saatlerinden başlayarak mahallelerimiz, ana arterlerimiz ve güzergahlarımızsa tuzlama çalışmalarımız devam ediyoruz. Bunların dışında iş makinalarımızda hazırda bekliyor. Biz kar yağışına hazırlıklıyız. 14 tane temizlik müdürlüğümüze bağlı çalışanlarımız çarşı merkezinin kaldırım temizliğini yapıyorlar. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi