Kozlu Sanayi Sitesinde Akdeniz Özel Servis işletmeciliğini yapan araç bakım ve tamir ustaları Ahmet Aydemir ile Muharrem Akdeniz, sürücüleri araçlarının kışlık bakımlarını geç kalmadan yaptırmaları konusunda uyardı.

Özellikle kış aylarının gelmesi ile birlikte araçlara yapılması gereken bazı bakımların çok önemli olduğuna dikkat çeken Akdeniz Özel Servis araç bakım ve tamir ustaları Ahmet Aydemir ile Muharrem Akdeniz; sürücüleri araçlarda kış lastiği kullanımı, lastik hava basıncı kontrolü, antifriz oranı kontrolü, akü bakımı, yağ değişimi, hava filtresi temizliği, arka cam rezistansı kontrolü, aydınlatma sistemi ve ampullerin kontrolü, fren ve debriyaj balatalarının kontrolü, cam suyu ve silecek lastiklerinin kontrolü, klima ve kaloriferler bakımları konularında uyardı.

Akdeniz Özel Servis işletmecisi ve araç bakım ile tamir ustası Ahmet Aydemir, araçların kış bakımı konusunda yaptığı açıklamasında: “Akdeniz Özel Servis olarak Kozlu Sanayi Sitesinde araç bakım ve tamiri yapmaktayız. Araçların yazlık ve kışlık bakım ve onarımı çok önemlidir. Kış bakımlarında özellikle motorun sıvı kontrollerinde antifriz, fren hidroliği, motor yağı ve cam suyu kontrol edilmeli. Mekanik bakımlarda hava sıcaklığı 7 derecenin altına düşünce havanın kar yağışlı olup olmamasına bakmadan mutlaka lastiklerin kışlık lastiklerle değiştirilmesi gerekiyor. Araçların firen bakımı da önem arz ediyor. Özellikle fren balataları ve fren disklerinin kontrolleri yapılmalı. Başta müşterilerimiz olmak üzere tüm araç sürücülerine hayırlı sürüşler dilerim” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi