Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve ZGC Onur Kurulu Başkanı ve Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şaban Yılmaz, Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Başkan Akbıyık, Vali Tutulmaz’a KKTC'de yaptığı ziyaretlerle ilgili bilgi verdi.

Akbıyık, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, tarafından makamda kabul edildiklerini ve akşam yemeğinde bir araya geldiklerini söyleyerek, yaptıkları görüşmede Sayın Cumhurbaşkanını Zonguldak’a davet ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Tatar’ın ise davet üzerine “Zonguldak’ın rahmetli Bülent Ecevit’in memleketi, Kıbrıs için çok değerli, bizler için Zonguldak’ın ayrı bir yeri var. Zonguldak’a gelmek isterim” söyleminde bulunduğunu belirtti.

Başkan Akbıyık, Vali Tutulmaz’a Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, tarafından gönderilen kitapları takdim etti. Cumhurbaşkanı Tatar’ın en derin selamlarını da iletti.

Vali Tutulmaz ise “KKTC ülkemiz için önemli ve değerli. KKTC Cumhurbaşkanını Zonguldak’ta görmek bizleri de mutlu eder” dedi.

Vali Tutulmaz, ziyarette turizm ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi. Filyos limanı, endüstri ve serbest bölge ile ilgilide bilgi paylaşımı yapıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi