Kurban Bayramının ikinci gününde AK Parti Zonguldak İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programına, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Belediye Başkan vekili Yusuf Deniz, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Karaman Belde Başkanı Servet Üstün, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti il başkan vekili Erdal Mercimek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

AK Parti’nin bayramlaşma programında selamlama konuşması yapan AK Parti İl Başkan yardımcısı Erdal Mercimek, İl Başkanı Zeki Tosun’un il dışında olması nedeniyle katılanların bayramını kutladığını ifade ederek, “Burada gönül bağımız olan büyük AK Parti ailesi ile bayramlaşma yapıyoruz. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Rabbim bundan sonraki bayramları bizlere sağlık, huzur mutlulukla hep beraber yaşamayı nasip etsin diliyorum ve hepinize teşekkür ederim” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı konuşmada, “Kıymetli dava arkadaşlarım öncelikle en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün Selim başkanımız ve Ali başkanımız bayramlaşma programına katılamadılar. Hepinizin bayramını kutluyorum ailenizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Zonguldak Belediye başkan Vekili Yusuf Deniz'de bayramlaşma töreninde; “Tüm dünyanın geçirmiş olduğu zor günlerden bugün Kurban bayramına manevi huzur içerisinde burada toplanmış bulmaktayız. Bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum şehit ailelerimizin bayramını kutluyorum. Maden şehitlerimizin ailelerin bayramını kutluyorum. Bu hastalık sebebiyle hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da, “Allah nice bayramlar geçirmenizi huzur içerisinde mutlu bir şekilde ulaşmayı, erişmeyi idrak etmeyi nasip eylesin. Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli günlerdir. Bir araya geldik bir araya gelmek birlikte olmak ne kadar güzel bir şeymiş.

Bu pandemi nedeniyle ailelerinizle dostlarınızla arkadaşlarınızla bir araya gelemediniz gelemedik ve birlikte olamadık önemli anlarımızı bile paylaşamadık. AK Parti ailesi olarak birlikte olmaktan, beraber olmaktan çok büyük haz duydum. İnşallah daha coşkulu daha kalabalık ortamlarda beraber oluruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı açıklamada, "Öncelikli olarak hepinizin kurban bayramını tebrik ediyorum. Allah bizleri daha nice kurban bayramlara kavuştursun temennisinde bulunmak istiyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Gerçekten ülkemiz zor bir süreçten geçti. Sadece ülkemizde değil dünyada zor bir süreçten geçti.

Ülke olarak Cumhurbaşkanımızın dirayeti, gücü ile beraber bizler bu süreci gerçekten diğer dünya ülkelerine göre çok iyi bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Allah nice bayramlara tekrar kavuştursun” dedi.

AK Parti’nin bayramlaşma programında son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, "Allah bayramınızı mübarek eylesin, devletimize milletimize ailelerimize zeval göstermesin ve birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim eylesin. Pandemi döneminden dünya geçtiği gibi Türkiye'de geçti. Türk milletinin her ferdini ne kadar fedakar olduğunu ne kadar vatansever olduğunu milletine ne kadar bağlı olduğunu bu dönemde yaşayarak gördük. Cumhurbaşkanımızın girişimleri ve dirayeti sayesinde koronavirüsü azda olsa yenmeyi başardık. Aşılama çalışması tamamlandığında Türkiye daha da iyi bir noktaya gelmiş olacak. Sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu ve gıda tedariğinin de ne kadar önemli olduğunu bu dönemde daha iyi hissettik. Kurallara ve aşı olmaya devam ederek bu hastalığın tamamen üstesinden geleceğiz. Fedakarca görev yapan sağlık personeli harcı teşekkür ediyoruz. Hepinizin kurban bayramını en işten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekilleri partililerle bayramlaştı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi