AK Parti Zonguldak il başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Programda;  AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti İl kadın kolları başkanı Ayşe Erbay, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Alaplı, Gökçebey ilçe başkanları,il ve merkez ilçe yöneticileri, gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ''2 yıl pandemiden  sonra mübarek ramazan bayramına hep beraber ulaştık. Ramazan'da oruçlarımızı tuttuk. Hayırlarımızı yaptık. Teşkilatlar nezdinde bütün ilçelerimiz beldelerimiz kadın kollarımız gençlik kollarımız belediyelerimiz milletvekillerimiz hepsi sahadaydı. Güzel bir çalışma yapıldı. Bundan sonra Mayıs ve Yaz yazlarında  yapılacak bir çalışma ile birlikte 2023 seçimlerinde Zonguldak'ta daha da başarılı hale geleceğiz. Bunun için ramazanda hepinizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 2 yıl aradan sonra Ramazan bayramımız daha güzel geçiyor. Bugün inşallah 8 ilçemizde bugün yarın ve Çarşamba günü ilçe teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle birlikte olacağız. Bugün Kilimli ve Kozlu'dayız. Yarın Çaycuma, Devrek ve Gökçebey’deyiz. Üçüncü günde Alaplı ve Ereğli,'de gönüldaşlarımızla ve Ak Partili arkadaşlarımızla teşkilatlarımızla yan yana olacağız. Ben hepinizin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, ''Bende sizleri 2 senelik hasretle selamlıyorum. Allah bayramımızı mübarek eylesin. Gerçekten özlemişiz bayramlaşmayı kucaklaşmayı. 2 senenin ardından sizlerle Valilik protokol bayramlaşması buraya gelene kadar vekillerimizle teşkilatlarımızla kucaklaşarak sohbet ederek gelmek gerçekten özlem duyduğumuz şeylerdi. Hamdolsun Covid sıkıntısından kurtuluyoruz. Aşılamanın yüksek olmasıyla beraber inşallah bundan sonraki bayramlarımız eskisinden daha iyi olur. Sayın İl Başkanımız Zeki Tosun'un temennilerine ben katılıyorum. Gerçekten ramazan ayını dolu dolu yaşadık. Teşkilatlarımızla kadın kollarımız gençlik kollarımız ilçe teşkilatımız belediye ile bir bütünlük içerisinde eski ramazanları Zonguldak’ta hatırlattık. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da konuşmasında, ''2 yıl aradan sonra pandemiyi atlatarak buradayız. Gerçekten bu tabloyu özlemiştik. İnşallah tekrar bu  geçmiş günlere bu covidli günlere dönmeyiz. Yine hep beraber birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam ederiz. Gerçekten ramazan bayramını dolu dolu geçirdik. İnşallah Kurban bayramı derken yolumuza devam edeceğiz. Tabi ki hemen arkamızda 2023 var. Ak Parti teşkilatları burada şunu gösterdi, dimdik ayakta. Ak Parti teşkilatları merkezde dimdik ayakta, ilçelerinde dimdik ayakta kadın kolları gençlik kolları dimdik ayakta. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın''şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada şöyle dedi:

''Biz iftar programlarında ramazan ayının rahmetini bereketini hep birlikte yaşadık. Çok şükür her yerde kalabalıklar vardı. İnsanların yüzü gülüyordu. Elbetteki bu sancılı sıkıntılı geçen 2 yılın ardından teşkilatlar olarak vatandaşlarımızla birlikte bu ramazan ayını doldu dolu hep birlikte beraber geçirdik. Etkinliklerde beraber olduk. Her gittiğimiz iftar programlarında ramazan ayının rahmetini ve bereketini hep birlikte yaşadık. Rabbim inşallah tekrar bizleri bu sıkıntılı süreçle imtihan etmez. Bu yaşadığımız süreç rabbimin bize verdiği ikazdı. İnsanlığın israf ve azgınlığa giden bir süreçti.Rabbim bize böyle bir ikaz verdi. Rabbim bu israftan kendinizi kurtarın dedi diye düşünüyorum. İnşallah bütün dünya bundan ders çıkarır.''

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatının ramazan bayramı  bayramlaşma töreninde son olarak konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,  ''Allah hepinizden razı olsun. Bayramınızı tebrik ediyorum. Gerçekten bu ramazan’ın bereketi rahmeti ülkemizin üzerine özellikle de Zonguldak'ta teşkilatımızın üzerine olsun diyorum. Onu en hakkıyla yaşayan bir teşkilat gördük. Her birini mahalle teşkilatından sandık başındaki kardeşimize kadar hepinize teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun.Zor bir coğrafyada zor bir zaman diliminde yaşıyoruz. Gerçekten etrafımızda ateş çemberi var. Bu çemberde ateş yanıyor bizi de ısıtıyor. Bu güçlükleri zorlukları liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’la aşacağımıza inanıyoruz. Çünkü geçmişte de bunu aştık. Bugünde aşacağız. Dünyada bir sıkıntı var o sıkıntı bize de yansıyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi milletimizi rahatlatacak hem imkanımız her fırsatımız var''diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılanlar tek tek birbirleriyle bayramlaşmalarının ardından il başkanlığı makamında törene katılanlar hatıra fotoğraf çektirdiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi