AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" adı ile başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 bin lira bağışta bulundu.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, dün akşam video konferans yöntemiyle yaptıkları Yönetim Kurulu toplantısında, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 bin lira bağışta bulunmayı kararlaştırdıklarını ifade ederek, "Yapmayı kararlaştırdığımız bağışı, banka hesabına aktardık.İmkanı olan herkesten, karınca kararınca, milletçe birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan bu anlamlı kampanyaya katılmasını bekliyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız zor süreçlerin üstesinden birlik ve beraberliğimizle geldik, bu zor süreci de yine birlik ve beraberlik içerisinde olarak aşacağız." dedi.

829 HANEYE BİN LİRA YARDIM YAPILMAYA BAŞLANDI

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi (EİKP) kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere biner lira yardım yapılmaya başlandığını da hatırlatarak, "Hak sahiplerinden doğum yılının son tarihi 0 ve 5 olanların bugün itibarıyla bin lira nakdi yardımı hesaplarına yatırıldı. Doğum yılının son tarihi 1 ve 6 olanların 2 Nisan'da, 3 ve 7 olanların 3 Nisan'da, 3 ve 8 olanların 4 Nisan'da , 4 ve 9 olanların da 5 Nisan'da bin lira nakit yardımları hesaplarına aktarılacak. Hak sahipleri PTT Kart kullanarak PTT ve kamu bankaları ATM'lerinden, PTT kartı olmayanlarda PTT şubelerinden nakdi yardım desteğini alabilecekler. Merkezi sosyal yardım ve aylıklardan evde ödeme seçeneği ile yararlananlar, EİKP Destek Programı ödemelerinden de yine aynı şekilde faydalanabilecekler. " diye konuştu.

"EVLERİNİZDEN ÇIKMAYIN"

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, koronavirüs salgınına karşı vatandaşlara "evde kal" çağrısında da bulunarak, "Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci, bu salgına karşı alınan önlemlere uyarak atlatacağız. En büyük önlem de,' evde kalmak' ve zorunda olmadıkça sokağa çıkmamak. İnşallah bu zorlu süreci en kısa sürede atlatıp yine eski günlerimize döneceğiz. Hiç kimse karamsarlığa kapılmasın. Yeter ki, biz bu salgına karşı alınan önlemlere uyalım ve yetkililerin uyarılarına riayet edelim. " dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi