Ahilik İl Kutlama Komitesi, Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası kutlamaları kapsamında, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.

Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası kapsamında Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.

COŞKUN: AHİLİK HAFTAMIZI KUTLUYORUM

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, “Pandemiden dolayı bir çok ilin iptal ettiği Ahilik Haftası etkinliklerini Zonguldak’ta sınırlı da olsa yaptık. Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Belediye başkanımızı ziyarete geldik. İnşallah önümüzdeki yıl pandemisiz daha coşkulu bir Ahilik Haftası kutlama dileği ile Ahilik haftamızı kutluyorum” dedi.

ALAN: AHİLİK KÜLTÜRÜ, AHİLİK FELSEFESİ ANLATILMALI!

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında başkanımızın da söylediği gibi pandemi sebebiyle kısıtlı imkanlarla Ahilik Haftası’nı kutluyoruz. İnşallah bir an önce pandemiden kurtulmuş bir şekilde önümüzdeki sene hep beraber tekrar coşku ile etkinlikleri daha da güzel bir şekilde Ahilik kültürünün, Ahilik felsefesinin anlatılması, yeni kuşaklara aktarılması noktasında daha güzel, daha anlamlı programlar yaparız. Ben tekrar başkanımıza, müdürümüze teşekkür ediyorum. Tüm ahilerimizin ve esnaflarımızın da Ahilik Haftası’nı kutluyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi