Zonguldak Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ile Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen Kan bağış kampanyasına Zonguldak Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Ahmet Güngör, AFAD personelleri ile vatandaşlar katıldı.

Zonguldak Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Ahmet Güngör kan bağış kampanyasında yaptığı konuşmada: “Kan sürekli değil acil bir ihtiyaçtır bu kapsamda Türk Kızılay’ımızın önderliğinde arkadaşlarımızın katılımıyla kan bağış kampanyası düzenledik. Böyle bir etkinliğin içerisinde olmak çok güzel bir duygu bizim için. Türkiye’mizin kana çok ihtiyacı var. “Nerede hayat orada AFAD” diyerek sağlığı yerinde olan tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi doktoru Harun Çevik ise şunları söyledi, “Müdürlüğümüz ile AFAD Zonguldak İl Müdürlüğü işbirliğinde kan alma etkinliği düzenledik. Gönüllü olan tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi