Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yaptığı etkinliklere sosyal medyadan  uygunsuz bir yorum yazan kişi ve kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi etkinlikleri sosyal medya ağı ve video paylaşım sitesi You-Tube’de paylaştı. Videonun paylaşılmasının ardından videonun altına yaklaşık üç hafta önce “Ehli Sünnet ve Cemaat” adıyla bir kullanıcı, “Bomba atsan iyi bir iş olur” paylaşımı yapıldı.

Paylaşımın yapılmasının ardından ADD Çaycuma Şubesi tarafından yorumu yazan kişi veya kişiler hakkında Çaycuma Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu. ADD Çaycuma Şube Başkanı Ela Mantarlı Kurt ile yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk ile CHP eski Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’te bu paylaşıma tepki göstererek hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini Çaycuma Adliyesi Cumhuriyet Savcılığına teslim ettiler. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi