Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nazan Papila ve yönetimi burs verdikleri gençlerle akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin geleceğini emanet ettiği gençlere elimizden geldiğince burs vermeye devam edeceğiz diyen ADD Zonguldak Şube Başkanı Nazan Papila, açıklamasına şöyle devam etti:

“Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şube Yönetimi olarak yeni eğitim öğretim döneminde öğrenimine devam etmekte olan ve aramıza yeni katılan burslu gençlerimizle düzenlediğimiz akşam yemeğimizde buluştuk. Sevgili gençlerimizi dinledik, sohbet ettik, onlara Zonguldak’ta bir ailelerinin olduğunu, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin büyük bir aile olduğunu, her sorunlarında, dertlerinde ve mutluluklarında şimdi olduğu gibi mezun olduklarından sonra da çözüm ve paylaşımda yanlarında olacağımızı bir kez daha yineledik. Biz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin geleceğini emanet ettiği yurtsever, çağdaş, çalışkan Türk Gençliği için onların eğitimlerine, başarıya giden yollarında onlara destek olmayı birinci ilke edindik. Tüm burs bağışçılarımıza, bize maddi manevi destek olan dostlarımıza, Atatürkçülere bir kez daha yürekten teşekkür ederiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi