Türkiye Yardım Sevenler Derneği Zonguldak Şubesi, genel merkezlerinin 94’üncü kendi şubelerinin 80’inci kuruluş yıldönümünde Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşma yapan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Emel Özdoğan, şunları söyledi:

AMACIMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ OLANLARA YARDIM ETMEK

“Amacı ihtiyaç sahibi olanlara yardım etmek olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği, faaliyetlerini kurulduğu günden bugüne 132 şubesiyle devam etmektedir. Genel Merkezimizin 94’üncü Zonguldak Yardım Sevenler Derneğinin 80’inci kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde yardımlaşmayı seven, paylaşmayı seven tüm dostlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Atatürk’ümüz başta olmak üzere kurucularımıza, başkanlarımıza, emek veren aramızda olmayan tüm değerlerimize tanrıdan rahmet diler, saygı ve minnet duygularımızı sunarız.

İHTİYAÇLI AİLELERİN ÇOCUKLARININ HAYALLERİNE ORTAK OLUYORUZ

Derneğimiz ihtiyaçlılık hali tespit edilmiş ailelere yiyecek, barınma, giyecek, yakacak, sağlık ve eğitim hizmeti vermektedir. Seller, yangınlar, zelzeleler gibi afetlerde de genel merkez bünyesinde bağışları bir araya getirerek ihtiyaçlılığı tespit edilen il, ilçe, köylerine valilik-belediyeler ve o bölgede faaliyet gösteren Türkiye Yardım Sevenler Derneği aracılığı ile yardımlarını ulaştırmaktadır. Almış olduğu bağışları ile okullar, anasınıfları, öğrenci yurtları, huzurevleri, sağlık ocakları, hastane oda teşrifleri gibi yardımlar yapmaktadır. Ayrıca ihtiyaçlıların dilekçeleri, kurum ve kuruluşlardan gelen dilekçeler değerlendirilerek valilik ve belediyelerden da alınan destek ile çözüm üretmeye imkanlarının el verdiğince katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Derneğimiz ihtiyaçlı ailelerin çocuklarının eğitimlerine destek vererek hayallerine de ortak olmaktadır. İhtiyacımız olduğunda yanımızda olan, desteklerini, katkılarını maddi manevi esirgemeyen tüm bağışçılarımıza Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza, dernek üyelerimize en derin sevgi, saygı ve minnet duygularımızı sunarız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi