2011 yılında ilk mağazasını Kdz. Ereğli ilçesinde açan 7A Yapı Market, Zonguldak Merkez, Bartın ve Düzce şubeleri ile Kdz. Ereğli OSB ve Belen Sanayi Sitesi’ndeki Alimler Orman Ürünleri mağazaları ile büyümeye devam ediyor. 7A Yapı Market yönetici ve çalışanları yeni yılda Tims Fabrikada düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte yönetici ve çalışanlar hem eğlendi hem de kaynaştılar.

Gecede konuşan Alimler LTD. ŞTİ'nin kurucusu Ali İhsan Alim, oğlu Mehmet Alim, gelini Tülin Alim, torunları ve tüm 7A çalışanlarına özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Alim konuşmasında “ Ekonomi ve sağlığın hepimizi zorladığı bu yıllarda, karşımıza çıkan zorlukları tüm çalışanlarımızla beraber güçlü bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Başta Firmamız Danışmanı Erdem Bey’e, mağazalar müdürümüz Dursun Bey’e, diğer müdürlerimize ve bütün çalışanlarımıza, tabi ki oğlum Mehmet Alim’e, gelinim Tülin Alim’e, torunlarım Çağrı, Bedirhan ve Zeynep Alim’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. İnanıyorum ki 2022 yılını bu çalışanlarımızla beraber çok iyi bir şekilde atlatacağız. Rabbimden sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

MEHMET REMZİ ALİM: “HEDEFİMİZ ULUSLAR ARASI ARENADA TÜRK MARKASI OLMAK”

Alimler LLT.DŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim ise konuşmasında 2020 ve 2021 yıllarında başta pandemi olmak üzere ekonomide yaşanan tüm sıkıntılara rağmen zorlukların üstesinden çalışanları ile birlikte gelmeyi başardıklarını ve bu süreçte büyümeye devam ettiklerini anlattı. 7A Yapı Market şubelerinde ki yönetici ve çalışanlara emekleri için teşekkür eden Alim konuşmasında şu sözlere yer verdi: “2 yıl beraber olamadık. Gerçekten, şuan herkesin gözlerindeki ışıltıyı, birbirinde herkes özlemiş. Yeni arkadaşlarımız katıldı aramıza, onlarla kaynaşmamız gerçekleşiyor. 2 yıl bir araya gelemedik pandemi sebebiyle. Hayat ve yaşam tarzımız değişmek zorunda kaldı. Normalleşme sürecine girmeye başladık, özlediğimiz günler inşallah yakındır. Yine o günleri yaşayacağız. Ufak bir değerlendirme yapmak istiyorum; sonuçta 2 yılı birden değerlendireceğim, hem 2020, hem 2021. 2020 yılı, kapanmalar, hastalıklar, zorlu bir pandemi süreci, dünya ve ülkemiz adına yaşanan ilkler, belirsizlikler ile geçti. Bu süreçte bizlerle beraber, yılmadan, özveri ile çalışan personellerime, buradan bir kez daha gönülden teşekkür ederim. Ardından 2021 yılının yarısından sonra biraz daha normalleşme süreci. Hemen peşinden ekonomik çalkantılar, ürün tedarik sıkıntıları, döviz dalgalanmaları ve zorlu ekonomik koşullar, zor süreçler. Şirketimiz bu süreçte elini değil, başını taşın altına koyarak sizlerin de özverili çalışmaları ve katkılarıyla, yatırımlarına hız kesmeden devam etmiştir. 1400 metrekare Düzce mağazamız hizmete açılmıştır. Tabi ki mağaza açmak özveri ister, mesai ister, gece gündüz çalışmak ister. Yılmadan bu özveriyi gösteren başta müdürümüz Dursun Bey ve ekip arkadaşlarına, eşinden ailesinden ayrı orada özellikle gurbet hayatı yaşayan tüm arkadaşlarıma ve Düzce mağazada emeği geçen şantiye şefimiz Sayın Çağrı Alim’e, oğlum sağ olsun o hem okuduğu halde Düzce mağazada görev üstlendi. Ona da teşekkür ediyorum buradan. Benim üstümde biraz yük almış oldu orada. Bu mağazayı ben biraz daha rahat açmış oldum. Ve diğer tüm şirket çalışanlarıma buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte Ar-ge eğitim ve süreçlerimizi iyileştirme çalışmalarımız ve yatırımlarımız 2022 yılında da devam edecektir. Bizleri yine zor bir yıl beklemektedir. Bu zorlukları omuz omuza aşacağımızdan hiç şüphem yok. Artık 90 kişilik bir aileyiz. Yeni sloganımız ve hedefimiz, Türkiye’ye yayılıp uluslararası arenada bir Türk markası olarak yer almaktır. 7’den 70’e her kesime diyerek halkımızın gönlüne giren bir marka olacağız inşallah. Önümüzdeki 5 yıl içinde imalat yatırımımızı ve Batı Karadeniz’deki yapılanmamızı bitirmeyi hedeflemekteyiz. Her yıl ailemizi büyütmekten onur duyacağız. Sözlerimi Mehmet Akif Ersoy’un sözleri ile bitirmek istiyorum: ‘İz bırakanlarla senin aranda basit bir fark var sadece. Onlar, ömür boyu gayret ediyorlar. Sen, ömür boyu hayret ediyorsun.’ Eğer iz bırakacaksak hep gayret edeceğiz inşallah.”

TÜLİN ALİM: “ÇON ŞANSLIYIZ, ÇÜNKÜ HEP GÜZEL İNSANLARLA ÇALIŞIYORUZ”

Alimler LTD. ŞTİ. İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim’de gecede yaptığı konuşmada 7A Yapı Market bünyesinde ki tüm çalışanlar ile güzel bir aile olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Alim konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Öncelikle bu güzel akşam sizlerle güzel. Önümüzdeki yıl ve tüm gelecek yıllarda birbirimizi kırmadan, dökmeden, incitmeden, yıllar sonra da birimizi güzelliklerle anacağımız yıllarımız olsun. Ben en çok buna önem veriyorum. Çünkü hepimizin isteği, hedefleri aynı. İşimizde güzel bir yere gelebilmek, ailemize güzel bir anne, baba olabilmek, iyi bir arkadaş dost olabilmek. İnşallah bunları hep beraber başaracağız. Ben bugünde söyledim, yine söylüyorum; biz çok şanslıyız çünkü gerçekten güzel insanlar hep birlikte çalışıyoruz, ben buna inanıyorum. Zaman zaman dediğim gibi, bunu canı gönülden söylüyorum. Gerçekten biz kocaman çok güzel bir aileyiz.”

Alimler LTD. ŞTİ Genel Müdürü Dursun Atalay, Alimler LTD. ŞTİ. Firma Danışmanı Erdem Sipahi de konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından mağazalarda yüksek performans gösteren personele hediye ve plaket verildi. Gecede ayrıca çalışanlar arasında yapılan kura çekilişinde bir kişiye cep telefonu hediye edilirken, çekilişe katılan diğer çalışanlara da hediyeler verildi. 7A Yapı Market ve diğer mağazaların yönetici ve çalışanları daha sonra canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip stres attı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi