Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin yaptığı açıklamada, 3 Aralık Engelliler gününde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağını söyledi.

Şirin konu ile ilgili açıklamasında, “Milli Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 750 engelli öğretmen ataması yapılacak” diyerek şunları söyledi:

“Bakan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağı müjdesinden sonra atama takvimini belirlediklerini ifade ederek "2018 - 2020 yıllarındaki Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na katılanlar arasından atama yapılmak üzere, 8 - 12 Kasım tarihleri arasında ön başvurular alınacak. Tercihlerin yapılması ve onay süreci 22 - 26 Kasım 2021 tarihleri arasında, atamalar ise 3 Aralık'ta yapılacak” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak Engelli Öğretmen atamasını bekleyen adaylar adına Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Tüm Engelli Öğretmen adaylarımıza da bol şanslar diliyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi