Gönüllü kan bağışçısı işadamı Kemal Kılıç, 65’inci kan bağışını yaparak sağlığı yerinde olan tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Türk Kızılay’ı Kan Bağış Merkezine 65’inci kan bağışını yapan işadamı Kemal Kılıç, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eski Rektörü şimdiki Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınlarında görev yapan orman işçileri ile itfaiye erlerine armağan etti.

Sağlığı yerinde olan her vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden gönüllü kan bağışçısı Kemal Kılıç, “Kan sürekli değil acil ihtiyaçtır ve bir gün hepimiz kan bağışına ihtiyaç duyabiliriz. Kan stoklarımızda azalma olduğunu duyuyoruz ama hastanelerde kan bekleyen hasta sayımızda hiç azalma olmuyor. Bu nedenle hem kendi sağlığımız hem de hastanelerde kan bekleyen vatandaşlarımızın sağlığı için kan bağışında bulunalım.

Ayrıca 65’inci kan bağışımı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünü başarıyla yaptıktan sonra ÖSYM Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakan yardımcılığı görevleri yapan şimdi ise Milli Eğitim Bakanı olan Prof. Dr. Mahmut Özer ile ülkemizin çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınlarını söndürmek adına kahramanca mücadele eden orman işçileri ve itfaiye erlerine armağan ediyorum” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi