Zonguldak Çaycuma ilçesinde 24 Aralık 2019 yılında emekli olan, eğitim öğretim hayatına 44 yıl emek veren Ayten İnaloğlu 24 Kasım Öğretmenler Günün de unutuldu.

Çaycuma ilçesinde 44 yıl 5 ay öğretmenlik yapan Resim Öğretmeni Ayten İnaloğlu, 24 kasım öğretmenler günü nedeniyle ilçede hazırlanan törene davet edilmediğini ve kendisine emekli öğretmen olarak plaket takdim edilmediğini söyledi.

Emekli öğretmen İnaloğlu, 44 yıl boyunca büyük şevkle son güne kadar mesleğini icra ettiğini ifade ederek, “ 37 sene öncede babama da plaket vermediler. Ben her zaman insanlara dokundum. Beni layık mı göremediler? Ya da ben onlardan daha mı az çalışıyordum? Ben mesleğimi son güne kadar icra ettim. Emekli olacağım son güne kadar benim ağzımda emekli olmak istiyorum sözü bile hiç çıkmadı. Ben hep seni şeyler öğretmeye çalıştım.Çok kırıldım ve çok üzüldüm. Bende Çaycuma’da 44 yıl hizmet ettim. Beni törene davet etmeyerek yada bana plaket vermeyerek neyin cezasını kesmeye çalıştılar bir türlü anlamadım .” dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi