Zonguldak’ta meydana gelen yangında 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. Alınan bilgiye göre, Zonguldak’ın Ontemmuz Mahallesinde tek katlı bir evde meydana gelen yangında itfaiye ekiplerince kurtarılan anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırılırken, yaralılardan 2 yaşındaki Esila hayatını kaybederken, anne Döndü Şimşek ve oğlu 1 yaşındaki Egemen Şimşek tedavi altına alındı.

Meydana gelen ve neden çıktığı belirlenemeyen yangında komşularının itfaiyeye haber vermesi üzerine Zonguldak Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesinin ardından Döndü Şimşek, çocukları Esila ve Egemen’i evden çıkardılar. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralılardan minik Esila, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Anne Döndü Şimşek ise ilk müdahalesinin ardından Eskişehir’e sevk edilirken hayati tehlikesinin bulunduğu oğlu Egemen Şimşek’in de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Zonguldak Belediyesine bağlı İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülen yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için Cumhuriyet Savcılığı tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi