Zonguldak İl Genel Meclisinin Haziran dönemi dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan Memba Tahsis Komisyona tarafından hazırlanan “İçme Suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporu” doğrultusunda, İlimiz Devrek İlçesi Derebulaca Köyü Binnazdere Memba ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 21 – 18 – 16 sayılı raporları görüşülerek komisyondan geldiği gibi kabul edildi.

Gündemin 4 maddesinde İlimiz Alaplı İlçesi, Çayköy Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 117 ada,131 ve 133 parsel numarası ile kayıtlı taşınmazlar üzerinde “Ticaret Alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Sanayi ve Ticaret, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 22 – 24 – 6- 19 – 17 sayılı raporları görüşüldü. Gündemin 5 maddesinde yer alan İlimiz Alaplı İlçesi, Sarıkadı Köyünde vatandaşların sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri ve gençlerin futbol oynayabilecekleri bir alan bulunmadığından, Muhtarlık tarafından belirlenen yerde futbol sahası yapımı ile ilgili Gençlik ve Spor, Tarım ve Orman ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 1 – 13 – 2 sayılı raporları görüşülerek komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi