Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle 3 çocuk yağmur suyuna kapıldıktan sonra yolun kenarındaki kanala sürüklendi.

ÜÇ ÇOCUKTAN 2’Sİ ÖLDÜ

Oluşan selin etkisiyle su kanalına düşen 3 çocuktan 2'si kurtarıldıktan sonra kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Diğer çocuğun ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Ergene ilçesinde bir anda bastıran sağanak yağış sele dönüştü. O sırada Cumhuriyet Mahallesi'nde oynayan 3 çocuk, sağanak yağış ile bir anda sele dönüşen suya kapıldı.

BÜZLERİN İÇİNDE 500 METRE SÜRÜKLENDİLER

Suya kapılan 3 çocuk hemen yolun kenarında bulunan kanala sürüklenerek, kanalizasyon borusundan 200 metre ilerideki dere yatağında bulundu.

Çocukların suya kapıldığını gören çevredeki vatandaşlar, itfaiye ve bölgeye çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile dere yatağına sürüklenen 3 çocuk kurtarılarak, hastaneye sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan Burak Önder (8) ve Mustafa Aslan (13) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer çocuğun hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Olay yerine gelen ekipler ise su kanalında ve dere yatağında incelemelerde bulundu.

İKİ ARKADAŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde dün meydana gelen sel sularına kapılarak hayatını kaybeden iki arkadaş 13 yaşındaki Mustafa Arslan ve 8 yaşındaki Burak Önder gözyaşları arasında toprağa verildi.

BÜZLER MAZGALLA KAPATILDI

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde 2 çocuğa mezar olan derede çocukların içerisine kapılıp yaklaşık 500 metre sürüklendiği beton büzlere sadece demir mazgal konuldu.

Editör: Haber Merkezi