24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Zonguldak İlkokulundan başlatılarak merkez ve 7 ilçede toplamda 24 okulda kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

Zonguldak İlkokulunda başlayan kütüphane açılışına, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak ilkokulu müdürü Fatma Günaydın, İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile okul öğretmenleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan kurdele kesiminden önce yaptığı kısa konuşmasında, ’24 Kasım’da 24 kütüphane açılışımız var. Bu kapsamda ilk kütüphane açılışımızı burada yapıyoruz. Tüm okullarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da, “Açılan kütüphaneleri boş bırakmayacaksınız Her zaman kitap okumaya devam edeceksiniz. Kitapları okuyarak yerine koyacaksınız. Her zaman kitap okuyacaksınız. Her kitap okuyanlar başarılı olur. İstediğini elde eder. Sizlere bol kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Eve gidince annenize de bizden selamlarımızı iletin” diye konuştu.

Ardından kütüphanenin açılışı yapılırken, Vali Tutulmaz, ve beraberindeki protokol öğrenciler ile birlikte kitap okudular.

Vali Mustafa Tutulmaz, kütüphane açılışının ardından Zonguldak ilkokulu öğretmen odasında okulun öğretmenler ile bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Editör: Haber Merkezi