21 Mart Ormancılık günü kapsamında Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Valilik önünde çelenk sunum töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Bölge Müdür Yardımcıları Orhan Şahin, Mehmet Pınar ve İhsan Köse, Zonguldak Şube Müdürü İdris Tetik, Zonguldak İşletme Müdürü Kemal Esat Topuz ile Orman Bölge çalışanları katıldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu yaptığı açıklamasında, “183 yıldır çocuklarımıza emanetimiz olan ormanlarımızı; tohumlarla, yeni fidanlarla geliştirmek, bilimsel tekniklerle verimliliklerini arttırmak, orman köylüsüne umut olmak, hayatlarına bereket katmak, vatan savunması bilinciyle yangına siper olup, yeşil vatanımızı korumak için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.Bu kararlılıkla Yeşil Vatan aşkı ile görev yapan, yeşile gönül ormana ömür veren herkesin 21 Mart Ormancılık Gününü kutluyorum” dedi.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ ZİYARET EDİLDİ

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu beraberinde müdür yardımcıları ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Vali Tutulmaz’a çiçek takdim eden Orman Bölge Müdürü ardından orman ürünlerini de kendisine sundu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da yaptığı kısa konuşmasında, 21 Mart Ormancılık gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi