Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, “Hükümetimizin desteği ile yapılan TOKİ ve DSİ  ve ayrıca belediye projeleri bittiğinde Zonguldak halkı yıllardır özlemle ve hasretle beklediği hizmetlere kavuşacak” dedi.

Alan, madenci anıtında gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri zaman Zonguldak’ı şantiyeye çevireceklerini söylediklerini ifade ederek, “Şimdi 2021 yılında inşallah şantiyelerimizin sayısı daha da artacak” diyerek  şunları söyledi:

"Hem belediye açısından hem de hepimiz açısından tabii ki 2020 yılı acısıyla tatlısıyla  inşallah sonra eriyor ve yeni bir yıla merhaba diyoruz. İnşallah 2021 yılında da belediye hizmetleri anlamında insanlarımız anlamında öncelikle pandemi’den kurtulmuş bir şekilde, daha güzel daha mutlu 2020'den daha iyi çalıştığımız daha iyi projeler ürettiğimiz halkımızın yüzünü güldürdüğümüz, bütün vatandaşlarımızın da daha sağlıklı huzurlu yaşayacağı bir yıl olur inşallah.

2020 yılında Zonguldak'ı şantiye çevireceğiz diye söylemiştik şimdi 2021 yılında inşallah şantiyelerimizin sayısı daha da artacak. Hükümetimiz desteği ile yapılan TOKİ ve DSİ projeleri ile belediyemiz projeleri bittiği zaman inşallah Zonguldak'ımız yıllardır beklediği, özlemle beklediği hizmetleri vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği hizmetleri almış olacak. Ama dediğim gibi her şeyin başı sağlık.İlk önce şu corona virüs illetinden 2021 yılı içinde en hızlı şekilde kurtuluruz. Daha sakin daha iyi  günlere eski ve özlemini duyduğumuz maskesiz, yasakların olmadığı günleri yaşarız. Önce Zonguldak'ta hemşerilerimin ülkemizin tüm insanların yeni yılını tebrik ediyorum. Yeni yılın tüm ülkemize milletimize insanlığa huzur sağlık mutluluk ve barış getirir inşallah diyoruz"

MAKZON PROJESİ MECLİSE GELİYOR

Zonguldak Belediye Başkanı DR. Ömer Selim Alan, yeni yılın ilk haftasında yapacakları meclis toplantısında Makzon projesinin belediye meclisinde görüşüleceğini söyledi.

HALK OTOBÜSLERİ BAŞLIYOR

Halk otobüsleri konusunda da  açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı  Dr. Ömer Selim Alan, "Halk otobüslerini alan firmanın  komisyon raporu doğrultusunda bir takım eksiklikleri vardı onlar da kabul edilebilir eksikler ve inşallah 15 günde ek süre verdik ama bir dahaki haftanın sonunda inşallah başlatacağız " diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi