Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara’da milletvekilleriyle beraber yapacakları ziyaretler ile Kent Merkezindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Bazı işlerimiz nedeniyle iki günlüğüne Ankara’ya gideceğiz. Zonguldak’ımız için vekillerimizle beraber yapacağımız ziyaretlerimiz olacak Cuma günüde şehrimize döneceğiz. Lavuar alanı ile ilgili arkadaşlar çalışmaya başladılar. Şuan iskelenin restorasyonuna başlandı akabinde de kulelerin olduğu bölgedeki çalışmalara başlanılacak. Lavuar Alanı Projemiz hızlıca devam ediyor. Bu yılki asfalt programının sonuna yaklaşıyoruz. Soğuksu semtimizde yolun kazımasını Pazartesi günü yapmıştık şuada Müftülük virajından itibaren asfalt serimine başladık. Cuma gününe kadar üç günlük sarfında Soğuksuyu Müftülük virajı başlangıcından köprünün ayağına kadar olan kısmı asfaltlamış olacağız. Böylelikle 2021 yılı asfalt programını bitirmiş olacağız. Merkez Çarşısıyla ilgili arkadaşlar tebligat sürelerini bekliyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz tebligatlarını yapıyor. Bize tamam dendiği an biz hemen Merkez Çarşısının yıkımına başlayacağız. Merkez Çarşısının riskini ortadan kaldırıp yerine orada vatandaşlarımızın biran evvel ticaretine kavuşabileceği yeni binanın inşasının başlamasını canı gönülden istiyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi