Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 18-19 Haziran 2021 tarihlerinde çevrimiçi internet sağlayıcı programı üzerinden “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1. Ulusal Diş Hekimliği Kongresi” düzenlenecek.

Kongreye 30’a yakın üniversiteden akademisyenlerle, çok sayıda özel ve devlet kurumundan 323 katılım kaydı gerçekleştirilmiştir. 57 sözlü tebliğ başvurusu ile kongre büyük ilgi ile karşılandı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu kongre hakkında: “18-19 Haziran 2021 tarihlerinde Zoom üzerinden video konferans yoluyla düzenleyeceğimiz kongremizde, sadece akademisyenleri değil, diş hekimi meslektaşlarımızı ve geleceğin diş hekimlerini buluşturmayı hedefliyoruz. 2 gün boyunca sürecek kongremizde, alanlarında uzmanlaşmış çok değerli konuşmacılarımızı dinleme fırsatı bulacağız. Kongremizde alanında deneyimli akademisyenler ve seçkin konuşmacılar tarafından Ağız Diş Çene Cerrahisi, Ağız Diş Çene Radyolojisi, Endodonti, Pedodonti, Periodontoloji, Protetik diş tedavisi, Ortodonti ve Oral mikrobiata alanlarında, tüm katılımcıların ilgisini çekecek  temel konuların yanı sıra, güncel bilgilere ve yeni gelişmelere yer verecektir. Ayrıca kongremizin son oturumunda tüm katılımcılarımızın yararlanabileceği Dental Fotografçılık kursu ile tamamlanacaktır. Kongremizin tüm hekimlerimize ve geleceğin diş hekimlerine faydalı olacağı inanıcıyla, verimli ve başarılı bir kongre olması temennisiyle; değerli bilim insanları, diş hekimleri ve geleceğin diş hekimi olacak meslektaşlarımız kongremize davetlidir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi